ClicBloc®
-VAPAUS TEHDÄ ITSE-

Suomen Valokuitu Oy yhdessä Plastbloc S.R.L:n kanssa esittelee ClicBloc® in, iskunkestävän, läpinäkyvän rakennus- ja sisutustiilen. Lexan tiede ja teknologia on luonut läpinäkyvän, innovatiisen polykarbonaattituotteen; ClicBloc® in, joka antaa vapauden käyttää ja jakaa tilat kotonasi haluamallasi tavalla.

Ominaisuudet
ClicBloc® on läpinäkyvä ja hillitty. Sillä saat luotua tilaan yksityisyyden lisäksi valoisuutta ja ilmavuutta. ClicBloc on särkymätön toisin kuin lasi, joka on läpinäkyvää mutta erittäin helposti särkyvää. ClicBloc kestää myös terävätkin iskut, kuten esimerkiksi vasaraniskut. ClicBloc on kevyt ja on vain 1/5 lasitiilen painosta. Tämä ominaisuus tekee siitä helpon kuljettaa sekä pakattuna että valmiiksi asennettuna. Lisäksi ClicBloc in ominaisuuksiin kuuluu erinomainen lämmön- ja ääneneristys.

Mahdollisuudet
Patentoitu ClicBloc® - systeemi antaa mahdollisuuden jakaa ja luoda alueita kotonasi sekä ulko- että sisätiloissa ilman erityisiä rakennustarvikkeita ja -välineitä. Vain mielikuvitus on rajana.
ClicBloc® in avulla rakennat millaisen seinän tahansa, jopa kulmineen ja kaarineen, rikkomatta kokonaisuutta.

Helppo asentaa
ClicBloc® on helppo asentaa: tiilet liitetään toisiinsa yksinkertaisella "klikillä", painalluksella, johtuen niiden modulaarisesta rakenteesta ja patentoidusta kiinnityssysteemistä. Voit helposti luoda kulmia ja kaarteita etkä tarvitse rakennuslupaa.
ClicBloc® on erittäin houkutteleva, vallankumouksellinen tuote, joka on täydellinen luotaessa läpinäkyviä, esteettisesti miellyttäviä muotoja.

Värit
ClicBloc® on saatavilla monissa eri väreissä, joten voit valita joko yksivärisen seinän tai vaihtoehtoisesti luoda värikkään tunnelman yhdistelemällä eri värejä.

Projektit
Voit helposti jakaa kylpyhuoneen, luoda komeron tai suihkukaapin, matalan seinän olohuoneeseen, tilanjakajan kauppaan, osaston messuille tai jopa huvimajan ja paljon muuta..
ClicBloc in avulla voit muuttaa mielesi niin monta kertaa kuin haluat.
Voit helposti purkaa kokoamasi seinän ja käyttää ClicBloc -tiilet uudestaan jossain muualla sisä- tai ulkokäytössä. ClicBloc on uusi ideaalinen väline esimerkiksi tilojen jakamiseen, kylpyhuoneisiin, toimistoihin ja messukäyttöön.

 


Yhteystiedot
Päävalikkoon